Més que un simple ok.: Productes simples i sòlids

Preferiu prescindir de floritures supèrflues i ofertes massa cares? Llavors els nostres electrodomèstics són el que cerqueu. Tant si es una torradora, un frigorífic o un televisor: el nostre catàleg diversificat garanteix una qualitat ferma a preus sòlids. No malbaratem el temps i ens concentrem en allò que és essencial: El vostre producte ha de funcionar a la perfecció. Això és honrat. Això és ok.

 

Televisor

Et desitgem un bon entreteniment: també en temps de Netflix i demés, el televisor clàssic manté el seu lloc fix al menjador de casa. Amb els dispositius de smart TV d’ok. centrem l’atenció en allò que realment importa: el teu programa preferit. Amb l’objectiu manifest d’oferir televisors assequibles per a tothom, esperem inspirar-te amb la nostra oferta.

Media Markt

Àudio & DVD

La millor qualitat d’àudio a interiors i exteriors: ja sigui rock, metal, música clàssica, jazz o k-pop: els nostres reproductors portàtils, ràdios, barres de so i sistemes compactes d’alta fidelitat entren per l’orella i t’ofereixen una experiència de so completa. Gràcies als nostres preus imbatibles, emporta’t a casa una dosi doble de bon humor.

Media Markt

Una ràdio DAB+ de la marca ok. es troba sobre una taula rodona de vidre en una sala d’espera amb butaca verda, vista de prop
Microones de la marca ok., amb vaixella, pica i llibres, cuina moderna, panorama

Microones

Perquè, a vegades, cal anar per feina: escalfa i gaudeix del teus aliments amb els nostres potents microones. En funció del model, pots fer anar els microones ok. mecànicament amb reguladors giratoris senzills o controlar-los electrònicament amb interruptors digitals. I amb els nostres preus de pel·lícula, tot tindrà un gust encara millor!

Media Markt

Electrodomèstics grans

Busques rentadores, assecadores, rentaplats, neveres, congeladors, cuines, forns o plaques de cocció? Trobaràs aparells grans a preus petits en ok. Els nostres aparells sorprenen no només amb la seva eficiència energètica òptima i costs de funcionament baix, sinó també amb possibilitats d’instal·lació flexibles.

Media Markt

Electrodomèstics petits

Uns ajudants pràctics per a les tasques domèstiques! A més dels nostres clàssics fiables com ara les torradores o les bàscules de cuina, ok. ofereix també solucions enginyoses per al teu proper plat, com p. ex. les nostres sandvitxeres. Ja sigui per a famílies grans, solters/es o pisos d’estudiants: els nostres productes faran la seva feina com cal.

Media Markt

Bellesa

Mirallet, mirallet màgic: tenir un bon aspecte no ha estat mai tan senzill com amb els productes de bellesa d’ok. Uns ajudants pràctics que volen cuidar-te. Descobreix bàscules, planxes, assecadors, talladors de cabells, raspalls d’aire calent, productes per cuidar la pell i coixinets tèrmics!

Media Markt

Una dona jove s’eixuga el cabells llargs i rossos amb un eixugacabells de la marca ok., un home jove amb un tatuatge al braç té a les seves mans una maquineta de tallar cabells de la marca ok., collage
Dos aspiradors diferents de la marca ok., sobre una catifa clara amb patró, vista des de la posició de l’usuari

Manteniment de terres

Zona lliure de pols: les nostres pràctiques aspiradores amb i sense bossa no donaran cap treva a la brutícia. Et deixem a tu escollir si prefereixes un aparell amb connexió de cable o a bateria. Perfectes per a tots els tipus de terra, mobles o catifes. Així, passar l'aspiradora és un plaer!

Media Markt

Refredar i escalfar

La nostra selecció combinada de ventiladors barats, així com climatitzadors i/o calefactors et sorprendrà. Aconsegueix ara un clima interior òptim i descobreix la brisa i l'escalfor per a les teves quatre parets. Informa't ara!

Media Markt

Climatitzador negre de la marca ok., sala d’estar moderna, sofà marró al fons

Els avantatges ben definits

Accessoris decoratius? No, gràcies.

A ok., la funció és el factor principal. Per aquest motiu, els clients saben apreciar l’acabat de qualitat i la facilitat d’ús dels nostres productes. En combinació amb un disseny intemporal i preus que deixen respirar el vostre compte corrent, la marca ok. és l’oasi per a molts consumidors que volen electrodomèstics moderns.

la millor relació qualitat/preu
disseny simple i funcional
gran facilitat d’ús
Una dona jove segueix un home jove en un bosc, ambient estiuenc amb incidència del sol, vista posterior

ok. I la sostenibilitat

Amb el nostres electrodomèstics eficients no només estalviareu temps, sinó també energia. A més a més, les nostres rentadores i assecadores disposen de bones classes d’eficiència energètica i són pioneres pel què fa a la sostenibilitat. Però també els nostres frigorífics i congeladors convencen amb tecnologies respectuoses amb el medi ambient i poques despeses de funcionament.

Més sobre sostenibilitat
Home jove escriu sobre un ordinador portàtil de PEAQ, al costa una tassa de cafè, està assegut a una cafeteria, vista de prop

Descàrregues

Heu adquirit un producte de ok. i voleu rebre’n més informació? Els nostres documents per descarregar us n’oferiran.

Més sobre descàrregues

ok.: la marca

La funció ho és tot per a ok. En comptes de detalls tècnics estrafolaris, com a marca pròpia de MediaMarkt i Saturn ens concentrem en allò que és essencial. El producte ha de funcionar. I ha de fer-ho durant el màxim de temps possible i a bons preus. El nostre disseny també reflexa aquesta mentalitat pràctica. També sou pragmàtics? Llavors la marca ok. és l’elecció adequada.

El nostre catàleg és tant divers com útil: tant si cerqueu un electrodomèstic a bon preu per a la cuina, sala d’estar o bany o en general per casa, ok. té allò que cerqueu.