Meer dan ok. – eenvoudige, solide producten

Wilt u liever geen tierelantijntjes en peperdure aanbiedingen? Dan zijn onze elektrische apparaten precies wat u zoekt. Broodroosters, koelkasten of televisies: in ons veelzijdige assortiment vindt u betrouwbare kwaliteit tegen stabiele prijzen. Daarbij verspillen wij geen tijd en concentreren wij ons op wat echt belangrijk is: uw product moet vlekkeloos werken. Dat is eerlijk. Dat is ok.

 

 

Televisie

Wij willen goed entertainment: Ook in de tijd van Netflix en co. heeft de klassieke televisie een vaste plek in de woonkamer. Met de smarte televisietoestellen van ok. leggen wij de nadruk op wat echt belangrijk is: uw favoriete programma. Het is ons doel om betaalbare televisietoestellen aan te bieden voor iedereen. We maken u graag blij met ons aanbod.

Media Markt

Audio & DVD

De beste audiokwaliteit voor binnen en buiten: Rock, metal, klassiek, jazz of K-pop: onze radio's, draagbare muziekspelers, soundbars en compacte hifi-installaties trakteren uw oren op een complete geluidservaring. Door onze ongeëvenaarde prijzen hebt u dubbel plezier.

Media Markt

Een witte DAB + radio van het merk ok. staat op een ronde glazen tafel in een wachtkamer met groene stoel, close-upbeeld
Magnetron van het merk ok., met vaatwerk, wasbak en boeken, moderne keuken, panorama

Magnetrons

Snel even iets opwarmen? Dat is zo gedaan met de betrouwbare magnetrons van KOENIC. Maar deze handige keukenhulpen kunnen nog veel meer, bijvoorbeeld koken, bakken en grillen! Praktischer bestaat niet. Want niet iedereen heeft tijd voor uitgebreide kookavondjes of kan stipt om etenstijd thuis zijn. Warm eten in een paar seconden!

Media Markt

Grote huishoudelijke apparaten:

Bent u op zoek naar wasmachines, drogers, vaatwassers, koel- en diepvrieskasten, fornuizen, ovens of kookplaten? Bij ok. vindt u grote apparaten tegen een kleine prijs. Onze apparaten zijn niet alleen populair omdat ze energie-efficiënt zijn en vanwege hun lage gebruikskosten, maar ook door hun flexibele inbouwmogelijkheden.

Media Markt

Kleine huishoudelijke apparaten:

Praktische hulp maakt uw huishouden eenvoudiger! Naast onze betrouwbare klassiekers zoals broodroosters of keukenweegschalen biedt ok. unieke mogelijkheden voor uw volgende gerecht, zoals onze sandwichmaker. Of u nu deel uitmaakt van een groot gezin, single bent of in een studentenhuis woont: onze producten voeren uw opdracht betrouwbaar uit.

Media Markt

Beauty

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Het was nog nooit zo makkelijk om er goed uit te zien, dankzij de beautyproducten van ok. Praktische hulp wil u graag verwennen. Ontdek weegschalen, haarstijlers, haardrogers, tondeuses, warmeluchtborstels, huidverzorgingsproducten en warmtekussens!

Media Markt

Een jonge vrouw föhnt haar lange blonde haar met een föhn van het merk ok., een jonge man met een tattoo op zijn arm houdt een tondeuse van het merk in zijn handen, collage
Twee verschillende stofzuigers van het merk ok., op een licht tapijt met patronen, beeld vanaf de gebruiker

Vloerverzorging

Stofvrije zone: Onze praktische stofzuigers met en zonder zak maken korte metten met vuil. Daarbij kunt u zelf kiezen of u liever een apparaat met snoer of op accu hebt. Perfect voor alle soorten vloeren, meubels of tapijten. Zo wordt stofzuigen leuk!

Media Markt

Koelen en verwarmen

U zult zeker blij zijn met onze gunstig geprijsde ventilatoren, airconditionings en verwarmingssystemen . Zorg nu voor een optimaal binnenklimaat en ontdek wind en warmte voor uw vier muren. Kom nu meer te weten!

Media Markt

Zwarte airconditioning van het merk ok., moderne woonkamer, bruine sofa op de achtergrond

Duidelijk voordelig

Opsmuk? Nee bedankt.

 

Bij ok. draait het om de functie. Klanten waarderen dus vooral de kwalitatieve verwerking en de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. In combinatie met een tijdloos design en prijzen waar uw bankrekening gelukkig van wordt, is het merk ok. voor veel consumenten het eerste contactpunt voor moderne huishoudelijke apparatuur.

beste prijs-kwaliteitsverhouding
eenvoudig, functioneel design
hoge gebruiksvriendelijkheid
Een jonge vrouw volgt een jonge man in het bos, zomerse sfeer, zoninval, achteraanzicht

ok. en duurzaamheid

Met onze krachtige huishoudelijke apparaten spaart u niet alleen veel tijd maar ook energie. Bovendien zijn onze wasmachines en drogers beoordeeld met goede efficiëntieklassen en lopen ze voorop qua duurzaamheid. Maar ook onze koelkasten en diepvrieskasten imponeren met milieuvriendelijke technologieën en lage gebruikskosten.

Meer over duurzaamheid
Jonge man typt op een laptop van PEAQ, daarnaast een volle kop koffie, zit in een café, close-upbeeld

Downloads

Hebt u een product van ok. aangeschaft en wilt u er meer informatie over? Onze download-documenten bieden informatie.

Meer over downloads

ok. – Het merk

De functie is alles voor ok. In plaats van speelse gadgets en technisch bijzondere functies, concentreren wij ons als eigen merk van MediaMarkt en Saturn op het belangrijkste. Uw product moet werken. Zo lang mogelijk, tegen een gunstige prijs. Ook ons tijdloos design weerspiegelt deze doelgerichte instelling. Bent u ook pragmatisch aangelegd? Dan maakt u met ok. de juiste keuze.

Ons assortiment is net zo veelzijdig als nuttig: Of u nu op zoek bent naar een elektrisch apparaat voor de keuken, woonkamer, badkamer of het huishouden in het algemeen, en dan tegen een gunstige prijs – ok. heeft voor u het passende aanbod.