Una dona jove segueix un home jove en un bosc, ambient estiuenc amb incidència del sol, vista posterior

Sostenible i ecològic

ok. pensa en el món del futur

La nostra missió no és només oferir productes ferms a preus sòlids, sinó contribuir també a la sostenibilitat.

 

Per evitar els residus d’embalatge, procurem, entre d’altres, anar reduint la quantitat de plàstics. Com a part del consorci del MediaMarkt Saturn Retail Group, s’ha promulgar per aquesta finalitat una directriu pròpia sobre embalatge que es basa en cinc valors: Retirar, Reduir, Reutilitzar, Renovar i Reciclar. Per tant, constantment ens encarreguem d’ampliar els nostres conceptes sobre el medi ambient per a tots els grups de productes, de verificar l’ús de les nostres matèries primes i de desenvolupar nous tipus d’embalatge.

 

Les nostres rentadores i assecadores intel·ligents funcionen amb la mirada posada a la sostenibilitat. I és que amb els seus bons valors d’eficiència energètica i baixos costs de funcionament, contribueixen a preservar el medi ambient. Podem dir el mateix dels nostres frigorífics i congeladors.

 

A més a més, la recollida i reutilització correctes dels nostres aparells tenen un paper important. Com a comerciant, estem obligats per llei a admetre els aparells antics i transferir-los a empreses especials per a la seva eliminació. Admetem aparells elèctrics i electrònics i parcialment ampliem la nostra admissió més enllà de les nostres obligacions legals. Això és vàlid tant per a les compres en el comerç físic com pe al comerç virtual.

Com que estem registrats a la “stiftung ear” (Fundació pel Registre d’Aparells elèctrics/electrònics Antics), garantim el reciclatge respectuós amb el medi ambient.

 

Com a membres d’amfori BSCI, que es va fundar per protegir els drets dels treballadors en les plantes de producció, també apostem activament per la seguretat industrial i la preservació del medi ambient, la salut i seguretat al lloc de treball, i molt més.

Els avantatges ben definits

Accessoris decoratius? No, gràcies.

A ok., la funció és el factor principal. Per aquest motiu, els clients saben apreciar l’acabat de qualitat i la facilitat d’ús dels nostres productes. En combinació amb un disseny intemporal i preus que deixen respirar el vostre compte corrent, la marca ok. és l’oasi per a molts consumidors que volen electrodomèstics moderns.

la millor relació qualitat/preu
disseny simple i funcional
gran facilitat d’ús