Google-tv’s van ok.
Exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt en Saturn

Geniet van je favoriete entertainment op de ok. OTV 40GF-5023C 40" Google TV™.

Je hoeft niet meer van app naar app te gaan. Google TV houdt de films en series van al je abonnementen bij. Heb je inspiratie nodig? Krijg aanbevelingen, gebruik Google om programma’s te zoeken in meer dan 10.000 apps of blader door honderden gratis kanalen. En met gepersonaliseerde profielen wordt de ervaring individueel op je eigen voorkeuren afgestemd.

Je tv kan meer dan ooit. Vraag Google Assistant om 
films voor je te vinden, apps te streamen, de tv te bedienen en meer – gewoon met
je stem.

MediaMarkt

Gepersonaliseerd entertainment voor iedereen in je huis.

Met de gepersonaliseerde aanbevelingen van Google kun je nieuwe films en series ontdekken op basis van wat je hebt gezien en wat je interesseert, zodat je snel je volgende favoriete show kunt vinden. Omdat iedereen in je huishouden aanpasbare profielen kan maken, inclusief speciale kinderprofielen, bepaal je zelf je aanbevelingen en kijklijst.

Ontdek de ok. OTV 24GH-5023 24" Google TV™.

MediaMarkt

Entertainment waar je van houdt. Met een beetje hulp van Google

Persoonlijk entertainment

Haal meer uit je tv met je stem

Chromecast built in

Indrukwekkende geluidservaring

Frameloos design

Connectiviteitsopties

Persoonlijk entertainment voor iedereen in je gezin.

Blader door meer dan 400.000 films en tv-series en door de live-uitzendingen van al je streamingdiensten. Alles op één plek en gerangschikt volgens de genres en onderwerpen die jou het meeste interesseren.

Het nieuwe tabblad ‘For you’ biedt veel nieuwe mogelijkheden. Hier wordt de content van verschillende apps weergegeven. De content die je in je Google-account gekocht of gehuurd hebt, is hier toegankelijk via het tabblad ‘Bibliotheek’. Ook de content die in je kijklijst of verlanglijst is opgeslagen, wordt hier weergegeven. Google TV biedt zelfs de mogelijkheid om content van je smartphone aan je kijklijst toe te voegen, terwijl je onderweg bent.

Haal meer uit je tv met je stem. Druk op de Google Assistant-knop.

Start apps. Zoek films en series. Stream muziek. Bedien je tv. En dat allemaal met je stem. Vraag Google om snel al je apps te doorzoeken, een programma te vinden, je persoonlijke aanbevelingen te geven over wat je later kunt bekijken, de laatste sportuitslagen te tonen of je smarthome-apparaten te bedienen. Druk gewoon op de ‘Google Assistant’-knop op de afstandsbediening en je kunt aan de slag.

 

Stream van je mobiele telefoon naar je tv.

De Google-tv van ok. wordt geleverd met Chromecast, zodat je je favoriete apps erop kunt streamen.

Met de geïntegreerde Chromecast wordt je smartphone je afstandsbediening. Tik gewoon op de ‘cast’-knop van apps die je al kent en leuk vindt, om entertainment van je telefoon, tablet of laptop naar je tv te streamen.

Gebruik je smartphone om te browsen, streams in de wachtrij te zetten en te regelen wat op je tv wordt getoond. Waar je ook bent in je woning. Tijdens het streamen kun je je telefoon blijven gebruiken voor andere dingen, zoals door sociale media scrollen, een sms versturen of zelfs oproepen beantwoorden. Onbeperkt entertainment, dat helemaal in jouw planning past.

Indrukwekkende geluidservaring met Dolby Digital Plus-technologie.

De Dolby Digital Plus-geluidstechnologie biedt je een rijke, meeslepende geluidservaring, die de grens tussen film en realiteit doet vervagen en je helemaal onderdompelt in wat je ook streamt op je Google-tv van ok.

 

 

Stijlvolle blikvanger met frameloos design

Dankzij de hoogwaardige afwerking en eenvoudige elegantie van het design past de Google-tv van ok. harmonieus in je leefruimte. Het minimalistische frame zorgt ervoor dat het beeld en entertainment het scherm maximaal vult voor een intense kijkervaring.

 

 

Veelzijdige aansluitmogelijkheden voor maximale flexibiliteit

 

 

2x HDMI
2x USB
1x Digitale audio-uitgang
1x CI+
LAN
1x AV IN